5 Ekim 2009 Pazartesi

İfoş her geçen gün, ağır ağır da olsa iyiye gidiyor! Kalbin düzenli çalışması için verilen ilaç tamamen kesildi. Solunum için halen makinaya bağlı ama doktorumuz ilerlemeden memnun. Nabız 110-120 arası değişiyor. (iyiye gidiyor, düşüyor!) Yarın akşam ayıltmayı umuyor Korhan ama bu değişebilir de...

5 yorum:

  1. Selma Sönmezler5 Ekim 2009 23:37

    TEYZEM
    Olanlar şaka gibi,kötü bir şaka yapılıyor bizlere sanki.Ama sen bizim ifoşumuzsun bizlerin,iyi niyetinle,sevginle,enerjinle üstesinden gelirsin bunların.
    Seninle konuşmadan olmuyor Teyzem,elim heran telefonda,(Selmam)hadi anlat diyen sesin kulağımda,daha çok yemek tarifleri var sırada Teyzem.Senin sevgi dolu şık sofralarında daha çok beraber olacağız.Sırada Özümün ,Nazo'nun torunların düğünleri var.Yaşanacak çok şeyimiz var teyzem.Sana heran her saniye dua ediyorum Senin için ve kendim için.Sensiz gerçekten olmuyor Teyzem.Meğer seninle sohbetlerde benim bütün ruhum yıkanıyormuş.
    Allahım seni koruyacak ve bizlere bağışlayacak.
    İnanıyorum Selma Sönmezler

    YanıtlaSil
  2. İffet Teyze'cim büroya gelir gelmez hemen Emo'dan bilgi almak için bilgisayarı açtım. Çok güzel haberler bunlar. Bu arada annem Neco, "bizimle ne kalp krizi ne de pankreatit baş edebilir, aynen geldikleri gibi gider dedi :)))"...iletiyorum...Güzel gözlerinizi bugün açmanız dileklerimle.
    Suzi

    YanıtlaSil
  3. Biranönce sağlığına kavuşmanı diliyoruz.dualarımız ve bütün kalbimizle yanındayız.nilay metin

    YanıtlaSil
  4. Emineciğim, annenin opera sevgisi malum...Uyandırırken hafif bir opera dinletise iyi olur mu diye aklıma geldi.Çok mu fantazi!.Paylaşayım dedim...Sevgiler Gülsen

    YanıtlaSil
  5. Sevgili İffet acil sifalar dileriz. Hepinizi öpüyoruz.

    Meral - Ayhan Erkmen

    YanıtlaSil