24 Ekim 2009 Cumartesi

Tahlil sonuçları da temiz :)

ERCP sırasında yapılan biopsi sonuçları geldi az önce. Tertemiz...
Bundan sonra İfoş'a gerekli olan en önemli şey moral ve güç! Oldukça halsiz ve kansızız. Bugün tekrar kan verildi, bir nebze halsizliğini azaltacak bu işlem. Artık, sık sık kısa da olsa yürümemiz ve iştahımızın açılması gerekiyor.
Hadi İfoş, bunun da üstesinden geleceksin sen!!!

4 yorum:

  1. Iffetcigim,
    Gayret,bundan sonrasi gayrete devam.Canin ne istiyor soyle yapip getireyim.Taze uzum suyu harika kan yapar ve karacigeri yeniler.Yeter ki sen iste...Elcin

    YanıtlaSil
  2. YETER ARTIK!

    Bu iş çok uzadı, bir an önce ayakta ve eski halinde görelim. Ne yazmıştım bir hafta önce "daha yeni tanıştık ve sohbet edecek çok şeyimiz var"

    Sevgiler
    Ali yamaç

    YanıtlaSil
  3. Prof Dr Korhan dedi ki...
    Bu sabah yaptığım vizitte tedavinin 25. gününde İffet hanımı ilk kez ayakta ve yürürken gördüm. Bu tabiiki bizim açımızdan iyileşme sürecine girmesinin en güzel kanıtlarından bir tanesi. Şu anda tetkik ve bulguları sağlıklı gidiyor, ortalama en az 20 günlük bir hastane süreci daha var. Taburcu olana kadar KESİNLİKLE ziyaret yasağı var. Malum mevsim olarak domuz gribi vb. birçok solunum ile bulaşan hastalıklar olması ve kendisinin pankreatit hastalığına bağlı akciğerlerinde sıvı olması nedeniyle her türlü enfeksiyona çok açık. Bu nedenle kendisine küçük bir bebeğe gösterilen özeni göstermemiz gerekiyor. Bu konuda sizlerin anlayıl göstereceğinden şüphem yok zaten. Onu sizlere sağ salim ve eski iyi hali ile ger vermeye yoğun uğraş veriyoruz. Bugün ben kendisine Fenerbahçe – Galatasaray maçına gideceğimi söyleyince benden mutlaka sonucu maç sonunda haber vermemi ve bende öyle yapacağım.

    Saygılarımla,
    Dr. Korhan Taviloğlu
    www.taviloglu.com

    YanıtlaSil
  4. İffet'ciğim,birkaç gün daha böyle yazışarak idare ederiz,önemli değil ,işki sıkılma......
    Sade, toparlan,senle dertleşmeye ihtiyacım var...
    İstediğin birşey varsa Emine'ye vereyim..(üzüm suyunu sıkmaya bana fırsat kalmaz,biliyorum öyle güzel yiğen ve çocukların var ki...dolu gelmiştir) Öptüm Gülsen

    YanıtlaSil